Elállás

VISSZAKÜLDÉS/ELÁLLÁS

Az alábbiakban összefoglaltuk a visszaküldés tudnivalóit, és annak menetét. Kérjük, a visszaküldés előtt tájékozódj a lehetőségekről, így gyorsan, rugalmasan és a számodra legkényelmesebb módon intézhetjük a visszárut.

Az elállás joga

Amennyiben a megrendelt és kézhez kapott terméket mégsem szeretnéd megtartani, akkor az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, és visszaküldheted a nem kívánt terméket.

Visszaküldési szándék jelzése

Ha elállási jogoddal élni kívánsz, akkor kérünk az elállási szándékodat tartalmazó egyértelmű nyilatkozatodat minél hamarabb juttasd el hozzánk. A termék átvételtől számított 14 napon belül pedig el kell juttatnod hozzánk a terméket is.  Ha lehetőséged van rá, kérünk, írásban jelezd visszaküldési szándékod. Köszönjük!

Visszaküldés

A visszaküldési szándékod adatait tartalmazó nyilatkozatot e-mailben haladéktalanul visszaigazoljuk. Ha lehetőséged engedi, kérünk, hogy a bankszámlaszámod is tüntesd fel, hogy a visszáru összegét minél hamarabb átutalhassuk. A kézhezvételtől számított 14 napon belül kell a terméket visszaküldened az alábbi címre: 8700 Marcali, Alkotmány utca 6. Kreatív Siker Kft.

Webshopunk a termékek árát a visszaküldött csomag megérkezését követő 14 napon belül a visszafizeti. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek téged terhelnek, tehát a termék Kreatív Siker Kft.  címére (8700 Marcali, Alkotmány utca 6.) történő visszaküldésének költségét neked kell kifizetned, azonban ezen felül egyéb fizetési kötelezettség nem terhel.  Az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Kérjük, kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését a Kreatív Siker Kft. kérheti tőled!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).

Visszaküldési címünk: 8700 Marcali, Alkotmány utca 6. Kreatív Siker Kft.

Elállási jog nyilatkozat minta letölthető a következő linkre kattintva: https:/avonmissiony.com/Elállási_nyilatkozat_kreatív_siker_kft.pdf